Am fost la știri

//Am fost la știri

Am fost la știri

Am fost mândri când programul nostru pilot a atras atenția presei, care a dorit să dea sfoară în țară despre felul în care participanții YouthBuild Cluj se pregătesc pentru o meserie nouă. Primul contact, cu echipa Digi24 Cluj-Napoca, s-a materializat cu interviuri filmate la cursurile teoretice organizate de Asociația Patronilor și Meseriașilor și pe șantierul Habitat for Humanity Cluj, unde tinerii își fac practica de care au nevoie pentru calificare.

Primul contact cu reporterul, la cursul teoretic, a fost primit cu oarecare timiditate. Participanții nu sunt obișnuiți să fie intervievați sau să povestească în fața unei camere de filmare, dar cu încurajări, au început să povestească ce fac în cadrul programului și ce învață.

Am descoperit repede că o știre scurtă ne permite să povestim informațiile cele mai importante despre program, dar ne-am bucurat și mai mult când am fost invitați la emisiunea Recrutat în Cluj, unde am avut la dispoziție 50 minute să dăm context programului și să explicăm toate activitățile incluse în program. Povestim despre pregătirea și practica în domeniul construcțiilor, dar și de activitățile coordonate de Cercetașii României, care dezvoltă capacitățile de muncă în echipă ale participanților și îi încurajează să aibă inițiativă.

Dar vă lăsăm să urmăriți emisiunea. Vizionare plăcută!

By | 2015-09-15T15:18:04+00:00 septembrie 15th, 2015|Jurnal de program|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment