Contribuim la Orasul Acasă 2.0

//Contribuim la Orasul Acasă 2.0

Contribuim la Orasul Acasă 2.0

Azi am organizat prima acţiune comunitară din cadrul programului YouthBuild Cluj. Am ajutat echipa de la Urbannect să pregătească mobilierul pentru evenimentul itinerant Oraşul Acasă 2.0, în care echipa Urbannect ia cu asalt cartierele Clujului și transformă un spațiu public într-un Living Urban pentru a facilita reconectarea urbană a locuitorilor clujeni.

Rolul nostru a fost să construim mobilierul din paleți înainte de primul eveniment (21 – 23 august) din cartierul Grigorescu, așa că vineri de dimineață, ne-am adunat și ne-am prezentat în spațiul Urbannect de pe str. Traian, pentru a dezasambla și a construi mobilierul care va forma Livingul Urban. Ne-am minunat de ingeniozitatea cu care am transformat niște paleți simpli în mese și fotolii. Mobilierul asamblat de noi a fost mutat după-masă pe plaja din Grigorescu, unde pe timpul weekendului a devenit spațiu de recreere, creativitate și învățare.

Evenimentul Orașul Acasă 2.0 va continua în Mănăștur (4-6 septembrie), Mărăști-Gheorgheni (25-27 septembrie), Piața Unirii. Noi vă invităm să vă bucurați de evenimente și de spațiile organizate și să vă simțiți ca… acasă!

 

 

By | 2015-09-15T16:27:30+00:00 august 21st, 2015|Jurnal de program|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment